درخواست مشاوره کنکور

سایتی برای مشاوره کنکور

درخواست مشاوره کنکور

سایتی برای مشاوره کنکور

مشاوره چطور بر استرس کنکور غلبه کنیم

چطور بر استرس کنکور  غلبه کنیم


خواب خود را از ابتدا تنظیم کنید


جک دورسی موئسس شبکه اجتماعی توئیتر هر شب ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه می‌خوابد و هر روز ساعت ۵:۳۰ دقیقه صبح از خواب بیدار می‌شود


جف بزوس موسس سایت بزرگ و مشهور آمازون هر شب ساعت ۱۰ می‌خوابد و هر روز ساعت ۵ صبح از خواب بیدار می‌شود


این‌ها نمونه ای از افراد موفقی در سطح دنیا هستند که برنامه خواب منظم و برنامه ریزی شده ای دارند. همه ما برای اینکه بتوانیم نیرو خود را مجدد باریابی کنیم نیاز داریم که به اندازه کافی به استراحت بپردازیم. خواب لذت بخش چیزی است که در زمان کنکور بیش از هر زمان دیگری باید آن را جدی بگیرید. توصیه ما این است مانند افراد موفق و بزرگی که برای شما نام بردیم شب‌ها به موقع به رخت خواب بروید و صبح‌ها نیز زود از خواب بیدار شوید. بعد از یک مدت که این کار را انجام دهید ساعت بیولوژیک بدن شما تنظیم می‌شود و روزهای فوق العاده پر انرژی و سر حالی را تجربه خواهید کرد.


ورزش کنید


اگر اهل ورزش نیست، بسیار خوب است حالا که قصد غلبه بر استرس امتحان را دارید، چند تمرین سبک را به برنامه‌ی روزانه‌تان اضافه کنید تا به ذهن‌تان فرصت تمرکز کردن روی چیزی غیر از درس و مطالعه را بدهید.


ورزش کردن موجب افزایش اندورفین شده، شما را شادتر و سرحال‌تر و از استرس‌تان کم می‌کند. هر وقت برای مطالعه دچار مشکل شدید، برای یک پیاده‌روی تند یا دویدن بیرون بروید تا حواس‌تان از چیزهایی که به شما استرس می‌دهد کمی پرت شود. ورزش و پیاده روی سبک در روحیه شما تاثیر به سزایی خواهد داشت.


مقایسه نکنید


در مقالات زیادی  به شما هشدار داده‌ایم که از مقایسه کردن خود با دیگران خودداری کنید. باز هم این هشدار را به شما می‌دهیم که بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رقیب شما در کنکور سراسری فقط و فقط خودتان هستید و به هیچ عنوان نباید خودتان را با رقبای خود مقایسه کنید چرا که فقط باعث هدر رفتن وقت و افزایش استرس و اضطراب شما می‌شود.


مثبت باشید


فکر کردن به مشکلات و موانع کار سختی نیست و البته فایده‌ای هم برای شما نخواهد داشت. در مسیر کنکور سراسری شما دو راه دارید. یکی اینکه درس بخوانید و در کنار درس خواندن مدام غر بزنید و از زمین و زمان گله کنید و از کمبود امکانات صحبت کنید. یک راه دیگر هم هست که در کنار درس خواندن زیبا فکر کنید. به این موضوع فکر کنید که در حال ساخت آینده خود هستید. در حال تلاش هستید تا در آزمونی با شرکت هم سن و سالان خود برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد علاقه‌تان می‌جنگید. داشتن روحیه شاد سازنده شما را در سراشیبی پیشرفت قرار می‌دهد. (بزرگ‌ترین قایق‌ها با کوچک‌ترین سوراخ‌ها غرق خواهند شد. پیشنهاد ما لبخند زدن در همه حال است)


برنامه داشته باشید


داشتن برنامه‌ریزی دقیق و منسجم و به نوعی داشتن نقشه راه که به شما نشان دهد در هر روز از هفته و از هر ماه قرار است چه فعالیت‌هایی را انجام دهید از سردرگمی شما کم می‌کند و باعث می‌شود به آینده دید روشن داشته باشید و به عنوان مثال نگران مرور پیش یک و یا جمع‌بندی درسی مثل عربی نباشید. با داشتن برنامه‌ریزی شما می‌توانید کارهایی را که قرار است روز بعد انجام دهید الویت بندی کنید و این بسیار خوب است.


چیزی را که آرام‌تان می‌کند پیدا کنید


بعضی کارها هستند مثل آب روی آتیشند! زمانی که از استرس مغزتان قفل کرده بهتر است کاری را انجام دهید که از آن لذت می‌برید و آرامتان می‌کند. ممکن است به موسیقی مورد علاقه‌تان گوش بدهید یا خوراکی مورد علاقه‌تان را بخورید، یادتان باشد حتما فعالیتی انجام دهید که واقعا این امکان را به شما بدهد تا برای مدت کوتاهی از فکر و هوای کنکور و امتحان فاصله بگیرید. با این کار وقتی دوباره مطالعه و درس خواندن را شروع کنید، نه تنها یک ساعت از وقت‌تان را تلف نکرده‌اید بلکه انرژی کسب کرده و آماده‌اید تا با کتاب‌ها و جزوه‌های‌تان دست و پنجه نرم کنید.


مشاوره آموزشی

اگر موقع درس خواندن وقت کم بیاریم، چطور باید جبران کنیم⁉️


۱. به صورت حجمی - زمانی مطالعه نمایید.

مطالعه حجمی و زمانی یعنی این که در واحد درس مورد نظر خود میزان صفحات و تعداد تست خود را مشخص کرده و سعی کنید مطابق همین هدف جلو بروید و پس از هربار مطالعه سعی کنید کمی این مقدار را افزایش دهید.برای مثال در درس ادبیات مشخص کنید ١ درس را در مدت ١:٣٠ ساعت خواهید خواند.

در هر واحد تعداد تست و صفحات را بشمارید و سعی کنید هربار این تعداد را کمی افزایش دهید.

برای مثال اگر در درس ادبیات ٦ صفحه را در ١:٣٠ ساعت مطالعه می کنید، در واحد بعدی مطالعه هدف گذاری شما باید مطالعه ٧ صفحه در همین مدت زمان باشد. 


۲. از واحدهای جبرانی خود برای درس هایی که از برنامه عقب می افتید استفاده کنید.


۳. از خلاصه نویسی استفاده کنید، خلاصه نویسی به شما کمک می کند با تمرکز و سرعت بیشتری به مطالعه مباحث بپردازید. 


۴. هنگام زدن هر تست آموزشی، زمان زیادی را روی تست ها مکث نکنید، پیشنهاد می شود روی هر تست بین ۲ الی ۵ دقیقه زمان بگذارید و در صورت عدم پیدا کردن پاسخ، از پاسخنامه یا کتاب درسی یا جزوه دبیر خود کمک بگیرید. زیرا تست آموزشی تکمیل کننده یادگیری شما است و شما باید برای یادگیری بیشتر تعداد تست خود را بالا ببرید. 


۵. در صورتیکه سرعت کم شما به دلیل ضعف علمی است، بهتر است از منابع کمک آموزشی مناسب از قبیل منابع تست زنی مناسب، کلاس و... استفاده کنید.